Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Otegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Otegem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Otegem en omliggende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en stimulerende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Otegem hun job uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Otegem (regio Zwevegem) aan de slag? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven