Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Otegem? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Otegem als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in regio Otegem en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Otegem hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in regio Otegem je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven