Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Ottergem? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Ottergem

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Ottergem en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Ottergem voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Ottergem (regio Erpe-Mere) aan de slag te gaan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven