Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Ottergem? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Ottergem uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Ottergem

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in regio Ottergem en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Ottergem? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven