Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Oudenaarde? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Oudenaarde

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Oudenaarde en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Oudenaarde voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Oudenaarde (omgeving Oudenaarde)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven