Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Outer? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Outer

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Outer en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers voeren hun job in Outer uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in regio Outer aan de slag te gaan? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven