Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Outer? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. Al onze onderhoudstechniekers in Outer voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Outer

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Outer en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Outer (regio Ninove) aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven