Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Outrijve? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Outrijve

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Outrijve en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. Onze storingstechniekers in Outrijve voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Is de job als storingstechnieker in Outrijve (regio Avelgem) helemaal iets voor jou? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven