Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Outrijve? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Outrijve

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in regio Outrijve en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Outrijve hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Outrijve aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven