Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Overboelare? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Overboelare als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Overboelare en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. In Overboelare voeren onze onderhoudstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Overboelare (regio Geraardsbergen)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven