Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Overmere? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. Al onze storingstechniekers voeren hun job in Overmere uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je laat de werkplaats steeds in propere toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Overmere

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Overmere en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Overmere aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven