Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Overmere? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experten. De onderhoudstechniekers in Overmere voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Overmere

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Overmere en omliggende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Overmere (regio Berlare) aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven