Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Passendale? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experts. Al onze onderhoudstechniekers in Passendale voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken in omgeving Passendale als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Passendale en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Passendale (omgeving Zonnebeke)? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven