Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Peer? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. In Peer voeren onze storingstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Peer

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in regio Peer en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Peer? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven