Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Pelt? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Pelt

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt in omgeving Pelt en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Pelt uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Pelt? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven