Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Petegem-aan-de-Leie? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Petegem-aan-de-Leie

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Petegem-aan-de-Leie en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Onze onderhoudstechniekers in Petegem-aan-de-Leie voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplaats steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Petegem-aan-de-Leie (omgeving Deinze) aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven