Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Petegem-aan-de-Schelde? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers die voor ons werken in Petegem-aan-de-Schelde voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Petegem-aan-de-Schelde

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt in Petegem-aan-de-Schelde en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Petegem-aan-de-Schelde? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven