Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Poeke? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Poeke voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds netjes achter en je bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Poeke als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s eenvoudig. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Poeke en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Poeke? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven