Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Poeke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Poeke

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Poeke en omliggende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. In Poeke voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in Poeke (omgeving Aalter) je aan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven