Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in omgeving Poelkapelle komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Poelkapelle als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in regio Poelkapelle en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en uitdagende job.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Poelkapelle hun baan uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds proper achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Poelkapelle aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven