Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Poelkapelle? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Poelkapelle als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Poelkapelle en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Al onze storingstechniekers in Poelkapelle voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de job als onderhoudstechnieker in Poelkapelle (regio Langemark-Poelkapelle) helemaal iets voor jou? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven