Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Proven? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Proven als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Proven en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Proven hun job uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Proven (omgeving Poperinge) aan de slag te gaan? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven