Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Putte? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Putte voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Putte

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Putte. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Putte (omgeving Putte) aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven