Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Ramsel? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Ramsel uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Ramsel

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in Ramsel en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in omgeving Ramsel? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven