Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Ramskapelle? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Ramskapelle als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in omgeving Ramskapelle en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken experten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Ramskapelle hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werksite steeds netjes achter en gaat ondernemend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Ramskapelle? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven