Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Ravels? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers in Ravels voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. De werksite laat je steeds netjes achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Ravels

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Ravels en omstreken. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Ravels (regio Ravels)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven