Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Ravels? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Ravels

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in regio Ravels en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. In Ravels voeren onze onderhoudstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplaats steeds proper achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in omgeving Ravels? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven