Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Rekkem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers in Rekkem voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Rekkem

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Rekkem en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Rekkem (regio Menen) ? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven