Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Ressegem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. De storingstechniekers in Ressegem die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo behouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Ressegem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Ressegem en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Is de job als onderhoudstechnieker in Ressegem (omgeving Herzele) helemaal iets voor jou? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven