Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Ressegem? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Ressegem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in Ressegem en omliggende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en uitdagende baan.

Wat wij van je verwachten

Een techni master, dat is een expert. De storingstechniekers in Ressegem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. De werkplek laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Ressegem? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven