Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Rijkevorsel? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Rijkevorsel

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s logisch. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Rijkevorsel. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en stimulerende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. In Rijkevorsel voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in Rijkevorsel (omgeving Rijkevorsel) je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven