Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Roeselare? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Roeselare hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Roeselare

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in regio Roeselare en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als storingstechnieker in Roeselare (regio Roeselare) je aan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor storingstechnieker in Roeselare

Hoe ziet het takenpakket van een storingstechnieker in Roeselare eruit?

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je bereidt daarnaast de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart en waarborgt de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot installeer en controleer je nieuwe onderdelen van machines.

Waar kan ik werken als storingstechnieker in regio Roeselare?

Je talenten als storingstechnieker aanwenden? Dat kan bij Techni Masters! Onze activiteiten verspreiden zich over heel Vlaanderen, er wordt steeds gekeken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en vervoeg ons team.

Werkt een storingstechnieker in Roeselare in een ploegensysteem?

Aangezien wij werkzaam zijn voor internationale productie-omgevingen, werk je bij ons in ploegverband. In het aantal ploegen dat je wenst te werken, is natuurlijk je eigen keuze. Meer informatie over de job vind je op de vacaturepagina van Techni Masters.

Wat is het loon van een storingstechnieker in Roeselare?

Onze lonen starten vanaf €16.50 per uur, afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd in je carrière als technieker. Bovenop je loon krijg je tal van aantrekkelijke extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een netto dagvergoeding, ecocheques en een bedrijfswagen met tankkaart die je zowel voor werk- als privédoeleinden mag gebruiken. Bovendien ontvang je een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om jouw job naar behoren uit te voeren.

Terug naar boven