Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Ronsele? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Ronsele als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Ronsele en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers voorop geplaatst. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experten. Onze onderhoudstechniekers in Ronsele voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Ronsele (omgeving Lievegem) aan de slag te gaan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven