Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Rozebeke? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. Onze onderhoudstechniekers in Rozebeke voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werkplek laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Rozebeke als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt in Rozebeke en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in omgeving Rozebeke aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven