Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Rozebeke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Rozebeke

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als storingstechnieker in Rozebeke en omliggende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Onze onderhoudstechniekers in Rozebeke voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werkplaats steeds netjes achter en gaat proactief te werk. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Rozebeke (regio Zwalm)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven