Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Ruddervoorde? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Ruddervoorde die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Ruddervoorde als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Ruddervoorde en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Ruddervoorde (regio Oostkamp) helemaal iets voor jou? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven