Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Ruien? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. Onze storingstechniekers in Ruien voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Ruien

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Ruien en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Ruien? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven