Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Ruien? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. Onze storingstechniekers in Ruien voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Ruien als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s eenvoudig. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Ruien en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Ruien (omgeving Kluisbergen)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven