Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Rumst? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. De storingstechniekers in Rumst die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Rumst

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Rumst en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Rumst (omgeving Rumst) aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven