Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Rumst? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Rumst hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Rumst

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Rumst en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Rumst (omgeving Rumst) ? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven