Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in s-Gravenwezel? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving s-Gravenwezel als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving s-Gravenwezel en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in s-Gravenwezel voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in s-Gravenwezel (regio Schilde)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven