Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Schelderode? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Schelderode als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Schelderode en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers voorop geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken specialisten. Onze onderhoudstechniekers in Schelderode voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds in propere toestand achter en bent ondernemend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Schelderode (regio Merelbeke) aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven