Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Scheldewindeke komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Scheldewindeke hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Scheldewindeke

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Scheldewindeke en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in Scheldewindeke (regio Oosterzele) aan de slag? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven