Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Schellebelle? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Schellebelle die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds netjes achter en bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Schellebelle als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Schellebelle en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Schellebelle (regio Wichelen)? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven