Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Schoonaarde? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken specialisten. De storingstechniekers in Schoonaarde voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Schoonaarde als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Schoonaarde en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Schoonaarde (omgeving Dendermonde)? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven