Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Schore? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experts. De storingstechniekers in Schore voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. De werksite laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Schore als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Schore en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en uitdagende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in Schore (omgeving Middelkerke) aan de slag? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven