Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Schore? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Schore als onderhoudstechnieker

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Schore en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn deskundigen. De onderhoudstechniekers in Schore voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplek laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in omgeving Schore aan de slag te gaan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven