Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Semmerzake? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Al onze storingstechniekers in Semmerzake voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Semmerzake als onderhoudstechnieker

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Semmerzake. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Semmerzake (omgeving Gavere) aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven