Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in omgeving Semmerzake komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers in Semmerzake voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Semmerzake

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Semmerzake en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in omgeving Semmerzake aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven