Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Sijsele komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Sijsele hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sijsele

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Sijsele en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de job als storingstechnieker in Sijsele (regio Damme) helemaal iets voor jou? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven