Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team in omgeving Sijsele komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. De onderhoudstechniekers in Sijsele voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en gaat anticiperend te werk. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sijsele

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in omgeving Sijsele en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende job. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Sijsele? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven