Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team in regio Sint-Amandsberg komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een techni master, dat is een expert. De storingstechniekers die voor ons werken in Sint-Amandsberg voeren hun job uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Amandsberg

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Sint-Amandsberg en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Amandsberg je aan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven