Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Andries? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Sint-Andries hun job uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Sint-Andries als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Sint-Andries en omliggende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Sint-Andries (regio Brugge) ? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven