Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Antelinks? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. De storingstechniekers in Sint-Antelinks die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Antelinks

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Sint-Antelinks en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt een uitdagende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Sint-Antelinks (omgeving Herzele) ? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven