Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Sint-Blasius-Boekel? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Sint-Blasius-Boekel als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s logisch. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Sint-Blasius-Boekel en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers in Sint-Blasius-Boekel voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werksite laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Sint-Blasius-Boekel (omgeving Zwalm) aan de slag te gaan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven