Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team in regio Sint-Denijs-Westrem komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Sint-Denijs-Westrem als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in omgeving Sint-Denijs-Westrem en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers voeren hun job in Sint-Denijs-Westrem uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De werkplek laat je steeds in propere toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Sint-Denijs-Westrem? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven