Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Eloois-Vijve? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Sint-Eloois-Vijve die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Eloois-Vijve

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Eloois-Vijve en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Sint-Eloois-Vijve (omgeving Waregem) helemaal iets voor jou? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe medewerker noemen. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven