Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Sint-Eloois-Vijve? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Sint-Eloois-Vijve als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Sint-Eloois-Vijve en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. In Sint-Eloois-Vijve voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Sint-Eloois-Vijve (omgeving Waregem)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven