Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Sint-Eloois-Winkel? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Eloois-Winkel

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Sint-Eloois-Winkel en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken experts. Onze onderhoudstechniekers in Sint-Eloois-Winkel voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Sint-Eloois-Winkel? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe medewerker noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven