Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Sint-Gillis-bij-Dendermonde als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Sint-Gillis-bij-Dendermonde en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Sint-Gillis-bij-Dendermonde voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je laat de werkplek steeds proper achter en bent proactief ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Sint-Gillis-bij-Dendermonde aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven