Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Jacobs-Kapelle? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. Al onze storingstechniekers in Sint-Jacobs-Kapelle voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Sint-Jacobs-Kapelle als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Sint-Jacobs-Kapelle en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Sint-Jacobs-Kapelle (omgeving Diksmuide) ? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven