Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Sint-Jan? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Sint-Jan als onderhoudstechnieker

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in omgeving Sint-Jan en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken experts. Onze onderhoudstechniekers in Sint-Jan voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Jan je aan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven