Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Joris (Beernem)? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Joris (Beernem)

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s simpel. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Sint-Joris (Beernem) en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Onze storingstechniekers in Sint-Joris (Beernem) voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Sint-Joris (Beernem) (regio Beernem) helemaal iets voor jou? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven