Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Sint-Kruis-Winkel? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Sint-Kruis-Winkel voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Kruis-Winkel

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in Sint-Kruis-Winkel en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in regio Sint-Kruis-Winkel je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven