Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Kruis-Winkel? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Sint-Kruis-Winkel als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Sint-Kruis-Winkel. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. De onderhoudstechniekers in Sint-Kruis-Winkel die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Sint-Kruis-Winkel (omgeving Gent)? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven