Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Lievens-Esse? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Al onze onderhoudstechniekers in Sint-Lievens-Esse voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de werkplek steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Lievens-Esse

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Sint-Lievens-Esse en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aangenaam takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Sint-Lievens-Esse (omgeving Herzele)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven