Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Sint-Lievens-Houtem? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. Al onze onderhoudstechniekers in Sint-Lievens-Houtem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Lievens-Houtem

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in regio Sint-Lievens-Houtem. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Sint-Lievens-Houtem (regio Sint-Lievens-Houtem) helemaal iets voor jou? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven