Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Sint-Lievens-Houtem? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Lievens-Houtem

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in omgeving Sint-Lievens-Houtem en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Een techni master, dat is een expert. In Sint-Lievens-Houtem voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Sint-Lievens-Houtem? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven